Programul de lucru RETIM pentru perioada de Paște și 1 Mai, în județul Arad

  de Special Arad | 27 aprilie 2021, 11:48 AM | Știri Arad

  0

  (foto: Cornel Putan / RETIM)

  Compania RETIM informează clienţii şi colaboratorii săi din județul Arad asupra programului de lucru valabil în perioada Sărbătorilor Pascale și a zilei de 1 Mai.

  COLECTAREA DE DEŞEURI

  Activitatea de colectare a deşeurilor din toate localităţile din județul Arad în care operează compania RETIM se va desfăşura în perioada 30 aprilie – 3 mai, astfel:

  •  Vineri, 30 aprilie – în toate localitățile, conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri

  •  Sâmbătă, 1 mai – în toate localitățile, conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri

  •  Luni, 3 mai – conform programelor obișnuite pentru toate categoriile de deșeuri, mai puțin pentru deșeuri biodegradabile (pubela maro) în localitățile Nădlac, Sântana, Pecica. Acestea se vor colecta în ziua următoare, marți, 4 mai.

  Astfel, utilizatorii serviciului de salubrizare sunt rugați să scoată la stradă recipientele de colectare a deșeurilor în zilele obișnuite.

  BIROURI DE RELAŢII CLIENŢI ŞI CASIERII – Arad

  Birourile de relaţii clienţi şi casierii vor fi:

  •  DESCHISE până în data de 29 aprilie inclusiv – program obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16:00

  •  ÎNCHISE în perioada 30 aprilie – 3 mai inclusiv

  •  DESCHISE din data de 4 mai, de când se va relua programul obișnuit, de la ora 08.00 până la ora 16:00

  Compania RETIM recomandă utilizarea cu precădere a instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro, a sistemelor de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau a aplicației mobile Pago.

  RETIM rămâne în contact direct cu clienţii săi pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email [email protected] si pagina oficială de Facebook informează compania.

  De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 – 19:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.