miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Programul „Curățeniei de primăvară”, pe cartiere. Primăria anunță modificări

  de - | 23 martie 2017, 3:00 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Primăria Municipiului Arad  anunță modificări în a doua parte a programului „Curățenia de primăvară 2017“. De săptămâna viitoare, activitățile din zilele de sâmbătă se reprogramează, astfel  intervențiile echipelor edilitare se vor desfășura în zilele de miercuri – joi – vineri.

  Programul nou de curățenie pe zone:

  24 și 29 martie – Vlaicu – partea dreaptă  (de la stadion)

  30 martie – Aradul Nou

  31 martie- Confecții și 6 Vânători

  5 aprilie – Grădiște

  6 aprilie – Romanilor

  7 și 12 aprilie – Centru partea dreaptă (zona Bd.Revoluției – str.Praporgescu – Polivalentă- Calea Iuliu Maniu)

  13 aprilie – Centru partea stângă (zona delimitată de străzile  Banu Mărăcine – Șaguna- Kogălniceanu – Dornei – Piața Arenei- Bd.Revoluției).

  În cadrul « Curățeniei de Primăvară 2017 », în perioada 2 martie – 13 aprilie în cartierele de pe raza municipiului echipele edilitare efectuează lucrări de întreţinere a spaţiilor verzi pe domeniul public, toaletări și recepări arbori, tuns gard viu), măturat și spălat străzi, curăţenia platformelor gopodăreşti , întreținere canalizare pluvială, reparaţii la mobilierul urban şi sistemul de iluminat public și activități de colectare deșeuri DEEE (deșeuri echipamente electrice, electronice).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe centru doar curatenie ?pe strada Biruintei ,continuare Cucului ,spatele fostei fabrici Strungu ,o mizerie de nedescris .Normal ar fi fiecare sa isi faca curatenie si sa si pastreze ,dar alti arunca direct in strada .De ce nu se aplica si sanctiuni .
   PE STRADA CUCULUI ESTE ZONA IMPOZITARE B. dar nu exista asfalt si nici canalizare ,in 2017.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.