PROGRAMUL COMPLET al Festivalului Internațional de Teatru Nou – ediția a 5-a

  de [email protected] | 19 April 2017, 3:02 PM | Cultură

  0

  Săptămâna trecută, Special Arad a făcut publică lista spectacolelor care urmează să facă parte din cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Teatru Nou, care va avea loc la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” în perioada 6 – 14 mai 2017. Astăzi venim cu programul complet!

  Selecționerul festivalului este și în acest an criticul de teatru Claudiu Groza. „Despre România cea mică, România întâmplărilor de zi cu zi, România vieților noastre și a năravurilor personale/colective de care ne izbim cotidian vom vorbi destul de mult la a 5-a ediție a Festivalului de Teatru Nou. Mai cu sarcasm, mai cu hohote de râs, mai cu emoția în coșul pieptului și lacrimă în colțul ochiului ne vom oglindi în MicROmania. Acesta este focusul principal al acestei ediții cumva aniversare, pe care, sincer o spun, o visam «cea mai…» de până acum. Vom afla de la voi, spectatorii, la finalul festivalului dacă a fost așa.

  Un al doilea focus al FITN este dedicat unei artiste cu evoluție remarcabilă în teatrul românesc, de o incontestabilă originalitate și prospețime a viziunii: Andrea Gavriliu. Un mic geniu ludic, după cum vă veți convinge văzându-i patru spectacole în festival”, spune curatorul Festivalului.

  Descoperă mai jos programul Festivalului Internațional de Teatru Nou – ediția a V-a:

  PROGRAM FITN5

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.