Update 2Pompierii au stins după două ore incendiul la casa din Vladimirescu

  de Special Arad | 31 October 2022, 12:15 AM | Știri Arad | Topic special | Vladimirescu

  0

  Foto: ISU

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență informează că duminică seara, în jurul orei 22:30, a izbucnit un incendiu la o casă în localitatea Vladimirescu, pe strada Horia.

  La fața locului ntervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

  Intervenția este în dinamică.

  Update

  La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat cu flacără și degajări de fum, la nivelul acoperișului casei.

  În aceste momente se acționează pentru localizarea și lichidarea incendiului.

  Nu sunt înregistrate victime.

  Update

  La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la anexa gospodărească, propagat la acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 70 mp, cu posibilitate de extindere la restul casei precum și la imobilele învecinate.

  Profesionalismul pompierilor arădeni a făcut că incendiul să fie localizat în limitele găsite, eliminând astfel posibilitatea propagării flăcărilor.

  După aproximativ două ore, incediul a fost lichidat.

  În urma flăcărilor au ars: anexa gospodărească pe o suprafață de aproximativ 50 mp, acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 de mp și o încăpere a casei cu bunurile aflate în interior.

  Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei (proprietarei casei) care a suferit un atac de panică.
  Acesta nu a fost transportată la spitalul.

  Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.