Program prelungit la Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad

  de Special Arad | 20 noiembrie 2019, 3:25 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. În scopul asigurării condițiilor optime desfășurării procesului electoral pentru alegerea Președintelui, turul 2, ce va avea loc în data de 24.11.2019, Direcția Județeană de Evidență a Persoanelor Arad și cele 19 Servicii locale de evidență a persoanelor de pe raza județului și-au adaptat programul de lucru cu publicul astfel încât, să se asigure deservirea cât mai promptă a cetățenilor în activitatea de eliberare a actelor de identitate.
  Serviciile de evidență a persoanelor de pe raza judetului își vor desfășura activitatea în zilele de sâmbătă, 23 Noiembrieîn intervalul orar 08:00 – 16:00 șiduminică 24 noiembrie în intervalul orar 04:00-21:00.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.