O nouă specializare la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad

  de Special Arad | 6 September 2021, 1:21 PM | Educaţie

  0

  Facultatea de Inginerie din cadrul universității arădene de stat propune absolvenților de licență, o nouă specializare pentru studii masterale Ingineria și managementul calității. Un domeniu foarte ofertant pe piața muncii care oferă celor care îl absolvă posibilitatea de a fi auditori în domeniul calității, analiști de calitate sau consultant sistem de calitate.

  Înscrierile se pot face la centrul unic de înscriere situat pe Bd. Revoluției, nr. 72 (vis-a-vis de Primăria Arad) de luni până vineri între orele 9.00-17.00 și sâmbăta și duminica între orele 9:00 – 13:00.

  Sesiunea de înscrieri de toamnă se desfășoară în perioada 01 septembrie – 13 septembrie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.