sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Programul „Masă caldă”, implementat în patru școli arădene

  de Special Arad | 22 noiembrie 2022, 2:34 PM | Administraţie | Educaţie

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Comunicat. Programul „Masă caldă în școli” va fi reluat în municipiul Arad începînd cu data de 5 decembrie 2022. Aproape 1600 de elevi arădeni, din învățământul de stat, vor beneficia zilnic de o masă caldă, sau după caz de un pachet alimentar.

  Proiectul de hotărâre privind acordarea suportului alimentar elevilor arădeni a fost aprobată în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Municipal Arad de marți, 22 noiembrie 2022.

  În mai puțin de două săptămâni, preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale ,,Ilarion Felea” Arad, dar și cei ai Școlii Gimnaziale „Iosif Moldovan” Arad (clădirea de pe str. Condurașilor) vor putea servi din nou o masă caldă la școală. Pentru elevii de la Liceul Tehnologic „Francisc Neuman” Arad, cei ai Școlii Gimnaziale „Adam Nicolae” Arad, precum și pentru elevii de la Școala Gimnazială „Iosif Moldovan” Arad (clădirea de pe str. Oituz și cea de pe str. Ep. Roman Ciorogariu), suportul alimentar va fi sub formă de pachet alimentar.

  În ambele situații valoarea suportului alimentar acordat elevilor arădeni prin acest program pilot este în limita unei valori zilnice de 15 lei/beneficiar.

  Centrul Social Cantina Municipală Arad se va îngiji și în anul școlar 2022-2023 atât de masa caldă, cât și de pachetele alimentare ale elevilor.

  În vederea continuării Programului – pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Muncipiului Arad i-a fost repartizată suma de 1.661.000 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.