Program coral la Bodrogu Vechi, susținut de elevii Liceului Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica

  de Special Arad | 19 August 2018, 12:15 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. În cadrul programului de la cea de a patra ediție a Întâlnirii Fiilor Satului Bodrogu Vechi, publicul a avut parte și de un scurt concert coral prezentat de Corul Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de domnul profesor Alexandru Zaharia și acompaniat la pian de eleva Amelia Frișan.

  Corul a avut două reprezentații: prima a fost la depunerea coroanelor în memoria celor care au căzut pe front, iar cea de a doua la Festivalul Tăițeilor.

  La momentul depunerii coroanelor corul a interpretat piesele „Treceți batalioane” și „Imnul eroilor” , iar la masa amintirilor, „Înflorit-o ruguțu”, „Parcă ieri” (cântec compus special pentru acest eveniment) și imnul Cantus Mundi.

  Corul a fost însoțit de domnul profesor Daniel Toth, directorul Liceului Teoretic ”Gheorghe Lazăr” Pecica, directorul adjunct doamna profesor Blazena Karkus, doamna profesor Eugenia Pete, directorul Casei de Cultură ”Doru Ioan Petescu”, domnul Daniel Zaharia – membru în echipa foto-video a corului, doamna Olivia Șiclovan, președintele părinților din cor, precum și de domnul Valentin și doamna Nicoleta Vermeșan (membri de onoare în echipa corului pecican). Alături de cor au fost și domnul Vladimir și doamna Daniela Iosim, doi susținători ai corului licean din Pecica.

  Coriștii pecicani au fost răsplătiți cu aplauze de publicul din Bodrogu Vechi, Pecica, precum și alte localități învecinate sau din Banat.

  Foto: Laurențiu Frișan

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.