luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prognoza meteo pe 3 luni: caniculă și secetă. Vezi cum va fi VREMEA în Iunie, Iulie şi August

  de Special Arad | 25 mai 2014, 4:20 PM | Naţional | Recomandările editorilor

  0

  Vara se anunţă caniculară şi secetoasă, conform predicţiilor meteorologice pentru lunile iunie, iulie şi august, scrie realitatea.net.

  Estimarile sezoniere sunt realizate de catre Centrul European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia si au un grad de realizare de aproximativ 60%. Este estimata distributia temperaturilor medii
  lunare, precum si distributia cantitatilor lunare de precipitatii, iar fenomenele extreme cu o durata scurta de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

  PROGNOZA METEO IUNIE: Temperatura medie lunară a aerului

  Temperatura medie lunara a aerului va inregistra valori apropiate de mediile climatologice in majoritatea zonelor, exceptand sud-estul si vestul tarii unde valorile termice pot fi peste normalul perioadei.

  PROGNOZA METEO IUNIE: Precipitaţii lunare

  Cantitatile lunare de precipitatii vor fi in general apropiate de mediile lunare, local in sud-estul si estul teritoriului fiind posibile valori sub cele normale.

  PROGNOZA METEO IULIE: Temperatura medie lunară a aerului

  Temperatura aerului va avea in general valori peste normele climatologice in cea mai mare parte a regiunilor, iar in centrul si nordul tarii valorile termice pot fi normale.

  PROGNOZA METEO IULIE: Precipitaţii lunare

  Cantitatile lunare de precipitatii vor prezenta o tendinta de deficit in cea mai mare parte a teritoriului.

  PROGNOZA METEO AUGUST: Temperatura medie lunară a aerului

  Regimul termic se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in centrul si nordul tarii si peste normalul perioadei in restul teritoriului.

  PROGNOZA METEO AUGUST: Precipitaţii lunare

  Cantitatile lunare de precipitatii vor inregistra valori sub mediile climatologice in aproape toata tara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.