marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Profesorul proxenet. Craioveanul a câștigat 70 de mii de euro de pe urma victimelor

  de - | 4 mai 2023, 12:00 PM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Un profesor de sport de la un liceu din Craiova a fost reținut 24 de ore de poliție pentru că ar fi ademenit mai multe tinere prin metoda „loverboy”. Anchetatorii i-au percheziționat locuința și, în urma dovezilor găsite, îl acuză acum de proxenetism. De pe urma „iubitelor” sale, bărbatul ar fi câștigat, în total, 70.000 de euro. Faptele, spun anchetatorii, ar fi avut loc în perioada 2013-2017.

  „Folosindu-se de metoda ‘loverboy’ şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din judeţul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituţia în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obţinute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat”, a transmis IPJ Dolj. Bărbatul era profesor de educație fizică și sport la Liceul de Artă ”Marin Sorescu” din Craiova.

  Pe rețelele sociale se afișa cu haine de firmă și mașini scumpe. În urma perchezițiilor făcute miercuri în locuința lui, polițiștii au ridicat mai multe probe. După audieri, profesorul de sport a fost reținut și și-a petrecut noaptea în arestul IPJ.
  Mai multe detalii AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.