joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Profesoara de matematică Carmen Călinescu s-a stins din viață! E tristețe mare la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, fostul Liceu Agricol din Arad…

  de Lucian Dănilă | 17 februarie 2021, 3:05 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  O știre extrem de tristă a bulversat activitatea la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Arad, cunoscut în trecut ca Liceul Agricol. Profesoara de matematică Carmen Călinescu s-a stins din viață… E un gol imens în cancelarie și o tristețe mare printre colegii ei, printre cei care i-au fost elevi, dar mai ales în familia ei.

  „S-a lăsat tăcerea la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară Arad…

  Colega noastră, profesor Carmen Călinescu , respectată și iubită de toți colegii și elevii liceului a plecat dintre noi printre stele.

  Cea care a învățat sute de elevi să rezolve ecuații, integrale, determinanți, a plecat acum să rezolve alte ecuații mult mai complexe. Sperăm că ne va da un semn cum să găsim soluția unei singure ecuații cu două, trei, n necunoscute numită Viață. Cu siguranță va veghea asupra noastră, a tuturor.

  Rămas bun draga noastră, nu te vom uita!

  Condoleanțe și putere îi dorim familiei sale!”, apare pe pagina de facebook a Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară din Arad.

  Carmen Călinescu a fost profesoară de matematică. Ea a absolvit Colegiul Național „Moise Nicoară” din Arad după care a urmat cursurile Facultății de Matematică din Timișoara.

  Avea doar 46 de ani, iar peste câteva zile, la 1 martie, ar fi împlinit 47.

  Drum lin printre îngeri, doamnă profesoară…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.