Procurorul-șef al Instanbulului îi contrazice pe saudiți: „Khashoggi a fost strangulat în consulatul saudit”

  de - | 31 octombrie 2018, 7:14 PM | Internaţional

  0

  Jamal Khashoggi a fost strangulat imediat ce a intrat în consulatul saudit din Istanbul, iar apoi corpul său a fost dezmembrat, a anunţat procurorul-şef al oraşului, scrie news.ro, care citează The Guardian.

  Comunicatul contrazice afirmaţiile saudiţilor conform cărora Khashoggi a fost ucis după o luptă în consulat.

  Declaraţia vine după vizita procurorului-şef al Arabiei Saudite la Istanbul.

  Procurorul, Irfan Fidan, a declarat că discuţiile din această săptămână cu omologul său saudit, Saud al-Mojeb, nu au dus la niciun rezultat „concret”. Moartea lui Khashoggi a creat o criză diplomatică pentru Arabia Saudită şi prinţul Mohammed bin Salman, despre care multă lume crede că a fost implicat în operaţiune.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.