vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Problemele românilor din Serbia, dezbătute la o masă rotundă, la Consiliul Județean Arad

  de Special Arad | 5 martie 2018, 7:08 PM | Administraţie

  0

  Comunicat. La Consiliul Judeţean Arad a fost organizată, vineri, 2 martie, masa rotundă ,,Proiectele și problemele românilor din Serbia”, la care au participat reprezentanţi ai minorităţilor românilor din Serbia şi conducerea Consiliului Judeţean Arad.

  Au fost discutate problemele românilor care trăiesc în Serbia şi propuneri privind organizarea unor proiecte şi evenimente comune.

  Conducerea CJA şi-a manifestat sprijinul pentru comunitatea românilor din Serbia: ,,Am notat ideile şi propunerilor oaspeţilor noştri şi vom ţine cont de ele. M-au  impresionat cu iubirea faţă de ţară, de tradiţii, de limba română, cu toate că trăiesc în altă ţară. Sunt un exemplu de patriotism! A fost o întâlnire constructivă, în urma căreia am creionat deja câteva proiecte. Acestea vizează schimburi de experienţă între copii la taberele de la Moneasa şi Căsoaia şi organizarea unor evenimente culturale. De asemenea, am discutat despre sprijin pentru accesarea unor proiecte”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.