Problemele care au condus la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar au fost remediate

  de Special Arad | 3 octombrie 2018, 8:23 AM | Administraţie

  0

  Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliței Române anunță că au fost remediate problemele care au condus marți la nefuncționarea Sistemului Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS.

  În consecință, cetățenii pot obține, începând de astăzi, 3 octombrie, certificatele de cazier judiciar.

  De asemenea, tot de astăzi, persoanele care au depus marți cerere pentru eliberarea cazierului judiciar și nu au mențiuni care să fie înscrise în acesta, se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.