miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Probleme la Primăria Lipova! Nu își poate justifica averea…

  de - | 21 septembrie 2017, 7:44 PM | Lipova | Știri Arad

  0

  Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum leiîntre averea dobândită și veniturile realizate de către Rista Diana-Manuela în perioada exercitării funcției publice.

   

  Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către Rista Diana-Manuela.

   

  Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. Rista Diana-Manuela a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

   

  Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.