Prinși la volan, fără permis, prin Bocsig și Pâncota

  de Special Arad | 10 ianuarie 2018, 9:09 AM | Bocsig | Pâncota | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii au depistat, ieri, în trafic, doi bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Astfel, polițiștii orașului Ineu au depistat un bărbat de 31 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bocsig, având valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii expirată din 28 aprilie 2017. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat și fără permis de conducere.

  Pe raza localității Pâncota, polițiștii au depistat un bărbat de 33 de ani, din județul Iași, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.

  Pe numele celui în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.