vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Prinși la vamă cu țigări de contrabandă

  de Mihai Todoca | 8 august 2016, 12:34 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Joi, 4 august a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad au depistat, în zona Pieței ”Mihai Viteazul” din municipiul Arad, două persoane care dețineau asupra lor pachete cu țigări, în scopul comercializării.

  Una dintre persoane avea asupra sa, sub îmbrăcăminte, 20 pachete cu țigări netimbrate, pe care le oferea trecătorilor spre comercializare. A doua persoană, la vederea echipajului de jandarmi, a abandonat, lângă un autoturism, o sacoșă cu 30 pachete cu țigări, netimbrate.

  Persoanele au fost identificate, acestea fiind doi bărbați cu vârsta de 38 respectiv 40 de ani, cu domiciliul în municipiul Arad.

  Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării pachetelor cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.