marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Prinși de jandarmi la furat de biciclete. Pe una dintre ele au ascuns-o în tufiș

  de Special Arad | 3 septembrie 2022, 7:07 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Comunicat. În această dimineață în jurul orei 04.45, echipajul de Jandarmerie aflat în serviciu pe Calea Aurel Vlaicu, în zona Restaurantului Bucegi din municipiul Arad a surprins doi tineri cu vârsta de 16 respectiv 22 de ani în timp ce încercau să sustragă o bicicletă asigurată cu un lanț. La vederea jandarmilor cei doi tineri au fugit, fiind ulterior prinși de jandarmi pe strada Avrig.

  În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că cei doi tineri, au sustras o bicicletă din zona Vlaicu și în timp ce se deplasau spre casă, au observat o altă bicicletă asigurată cu lanț în zona Restaurantului Bucegi. Prima bicicletă au ascuns-o în Parcul Pădurice de pe strada Lacului din municipiul Arad.

  Ulterior cei doi, s-au întors pe Calea Aurel Vlaicu pentru a sustrage bicicleta din zona Restaurantului Bucegi.

  În timp ce încercau să rupă lanțul cu care era asigurată bicicleta, au fost surprinși de patrula de jandarmi.

  Având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele tinerilor, actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, conform prevederilor Codului Penal.

  Cei doi tineri, precum și bunul sustras au fost predate IPJ Arad în vederea continuării cercetărilor.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.