joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primul weekend fără restricții de circulație aduce aglomerație pe Autostrada Soarelui

  de - | 6 iunie 2020, 10:38 AM | Naţional

  0

  Aglomerație pe Autostrada Soarelui(foto: IGPR)

  O coloană de mașini s-a format pe o porțiune a Autostrăzii Soarelui, către litoral, unde se fac lucrări, transmite Digi24. Poliția recomandă ruta alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară.

  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează sâmbătă dimineață că valorile de trafic sunt în creștere pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la drum.

  Traficul se desfășoară restricționat, pe o singură bandă, între Cernica, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, respectiv la Drajna Nouă, județul Călărași.

  Pentru evitarea aglomerației și a zonelor de lucrări, poate fi folosit ca rută alternativă DN 3 București – Fundulea – Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanța.

  Citește mai multe și vezi imagini filmate din elicopter cu un singur click aici: Digi24.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.