Primul vaccin împotriva malariei a fost introdus în Malawi, în cadrul unui program pilot

  de Special Arad | 24 aprilie 2019, 8:09 AM | Internaţional

  0

  Primul vaccin împotriva malariei, la care s-a lucrat în ultimii 30 de ani, a fost pus la dispoziție pentru prima dată în Malawi, marcând un moment istoric în ceea ce privește inovația, relatează Hotnews, citând UN News

  Această boală infecțioasă este una din cauzele principale ale decesurilor din lume. La fiecare două minute, un copil moare, iar cele mai multe victime se află în Africa, unde peste 250.000 de copii mor anual.

  Vaccinul urmează să fie introdus în Ghana și în Kenya pe parcursul săptămânilor care urmează.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.