miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primul restaurant subacvatic din Europa se va construi în Norvegia | Foto

  de - | 31 octombrie 2017, 10:07 AM | Foto

  0

  Un cabinet de arhitectură a realizat un proiect extrem de ambițios, un restaurant subacvatic, care va fi creat în cel mai sudic punct al ţărmului norvegian, potrivit stirinebune.gsp.ro.

  Restaurantul se va afla la o adâncime de cinci metri, iar structura va fi de beton, de un metru înălțime, pentru a rezista sub presiunea apei.

  Mulțumită unui geam de 11 metri lățime și 4 metri înălțime, clienții vor putea admira recifele din Marea Nordului. Suprafața exterioară va fi lăsată incoloră pentru a face ca priveliștea să fie superbă. Clădirea va avea trei nivele iar restaurantul, care va avea o capacitate de 100 de locuri, se va numi simplu, ” Under”. Sub intrare va exista un bar pentru şampanie, ce marchează tranziţia dintre coastă şi ocean.

  Lucrările vor începe în februarie 2018, iar în 2019 ar putea fi inaugurat. Proiectul este al firmei de arhitectură Snøhetta, care are în cv Opera Naţională a Norvegiei sau Biblioteca Alexandrina din Egipt.

  Foto: visitnorway.com (MIR / Snøhetta)

  under 3 under 4 under 5

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.