duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Primul meci „pandemic” desfășurat la Arad, din categoria extra-fotbal, va fi unul de volei masculin. ProVolei Arad și CSM Suceava deschid seria vestică din Divizia A2

  de Dan Lazăr | 13 noiembrie 2020, 3:14 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu”, mai cunoscută ca „Generală 18”, va găzdui primul meci din categoria extra-fotbal desfășurat la Arad, în acest sezon.

  „Propunem o echipă formată 100% din arădeni. Am încredere în acești copii, iar în viitor sunt convins că o să apară și rezultatele”, ne-a declarat prof. Radu Sabău, președintele UVVG ProVolei Arad.

  Echipa arădeană va înfrunta, vineri, 20 noiembrie, de la ora 12.00, pe CSM Suceava, în singurul meci al turneului seriei de Vest din Divizia A2 (liga secundă), cele două echipe din Zalău anunțând că nu se prezintă, iar cea din Oțelu Roșu nu este programată la acest al doilea turneu (în fapt primul, pentru că cel inaugural nu s-a disputat). Din câte se pare o formație din Sălaj anu are resurse financiare, iar cealaltă nu are jucători.

  Lotul pe care antrenorul Marius Mascovits, aflat și în postura de jucător, se va baza în sezonul 2020-2021 este format din: Adrian Both, Csizar Balasz, Lorand Lovas, Filip Tocoian, Sergiu Gligor, Patric Creța, Alin Filipan, Daniel Mihăilescu, Mark Timotity și Alexandru Ciubotariu.

  Reamintim că echipa arădeană de volei masculin a promovat în vară în prima ligă, însă a renunțat la participare din motive financiare și de lot.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.