Primul eveniment cultural arădean din 2021, tot online: „Reverie de Anul Nou”

  de [email protected] | 1 ianuarie 2021, 1:30 PM | Cultură

  0

  După un program cultural atipic de Revelion, exclusiv online, CMCA ne propune primul eveniment din acest an, tot atipic, tot online: „Reverie de Anul Nou”.

  „Ne pregătim să intrăm cu speranță în noul an. Pentru toți aceia dintre dumneavoastră care ne-au fost alături în acest an atipic am pregătit un mic dar, online, prin care dorim să vă arătăm prețuirea noastră. Ne dorim ca în noul an să fim mai aproape, să ne întâlnim mai des și să uităm de boală și suferințe. Vă invităm, astfel, în 1 ianuarie 2021, de la ora 20.00, în pași de vals în noul an și să ne dorim ca așa să ne fie tot 2021”, anunță Centrul Municipal de Cultură Arad într-o postare de Facebook.

  Spectacolul „Reverie de Anul Nou” va fi postat online, vineri, 1 ianuarie 2021, la ora 20.00, la adresele: www.cmcarad.ro/video,
  pagina de facebook a Centrului Municipal de Cultură Arad, pe pagina de facebook a Cinematografului Grădiște și pe pagina de facebook a Muzeului Preparandia.

  Programul de muzică clasică va fi prezentat de Ansamblul de coarde „Allegria“ și cuprinde valsuri, polci și nu numai. Programul de dans va fi prezentat de copiii înscriși la Clubul Sportiv „Ballroom Dance“ din Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.