Centrul Municipal de Cultură invită arădenii la spectacolul online de Revelion „Pași spre An Nou”

  de Special Arad | 30 decembrie 2020, 9:55 AM | Cultură

  0

  Un spectacol special, într-o seară specială! „Pași spre An Nou” se intitulează spectacolul pe care vi-l dăruiesc în 31 decembrie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” și Trupa Marionete, Filarmonica Arad și Centrul Municipal pentru Cultură Arad. Este vorba despre un spectacol-divertisment de muzică și poezie, care va fi difuzat online, în 31 decembrie, de la ora 18:00.

  „Am strâns laolaltă actori și muzicieni și am pus la punct un proiect care să-i bucure pe spectatori în una dintre cele mai speciale seri ale anului. Dorim ca „Pași spre An Nou” să fie darul nostru, al artiștilor arădeni, pentru toți cei care ne-au fost alături, chiar dacă doar virtual, în anul acesta atât de greu pentru noi toți.” – spune Bogdan Costea, managerul Teatrului Clasic Ioan Slavici Arad.

  „Pași spre An Nou” este un bun prilej de reîntâlnire cu actorii: Oltea Blaga, Liliana Balica, Oana Kun, Mariana Tofan, Roxana Sabău, Robert Pavicsits, Alex Popa, Nuți Dorobanțu, Sorin Dorobanțu, Izabela Cotescu și cu muzicienii: Florin Gherghel (concertmaistru), Natalia Gorceacova (vioară), Gavril Cenadan (violă) și Romeo Sălăjan (contrabas).

  Spectacolul va fi difuzat, începând cu ora 18.00, pe paginile de facebook ale Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, Trupei Marionete, Filarmonicii Arad și Centrului Municipal pentru Cultură Arad.

  Organizatorii transmit mulțumiri speciale Domeniilor Lupaș, pentru găzduire.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.