Primul cap de afiș la Arad Open Air Festival 2019! + Sondaj AOA: alege-ți artiștii preferați pe care vrei să-i vezi la Arad!

  de [email protected] | 15 decembrie 2018, 1:48 PM | Music | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: edmmaniac.com / Creamfields)

  „Ne bucurăm să anunțăm primul mare artist care va veni la Arad Open Air Festival 2019! Markus Schulz!” – s-a anunțat, chiar acum două ore, pe pagina oficială de Facebook a festivalului. Organizatorii promit că în curând vor anunța următorul artist, dar până atunci, poți alege sau propune chiar tu artiștii sau trupele pe care vrei să-i vezi la AOA!

  Pentru a treia oară în carieră, în acest an, Markus Schulz a fost încoronat ca cel mai bun DJ al Americii în votul anual al fanilor la DJ Times Magazine, iar după un an de pauză, DJ-ul de origine germană a reintrat în acest an în faimosul DJ MAG TOP 100 pe locul 93. Cel mai sus în acest clasament s-a poziționat pe locul 8 în urmă cu zece ani (2008), poziție pe care și-a păstrat-o timp de trei ani, până în anul 2010.

  De-a lungul timpului, DJ-ul a mixat de nenumărate ori în România, cel mai recent la Untold sau în capitală, la Kristal Club, însă niciodată la Arad.

  Simțindu-se ca acasă în România, așadar, nu e de mirare că…  

  Markus Schulz este căsătorit cu o româncă!

  Muzicianul trăiește alături de românca Adina Butar, de care s-a îndrăgostit pe loc când a auzit-o cântând, scrie protv.ro. A invitat-o la Miami, Florida (unde s-a stabilit DJ-ul) să-l ajute la realizarea unui album și ea n-a mai plecat. Markus a cerut-o în căsătorie în 2017, chiar de Anul Nou, în timpul unui concert pe care l-au susținut la Los Angeles. Nunta va avea loc în vara anului viitor (2019), la Ibiza, iar cei doi lucrează încă de pe acum la o casă în România, pe care o construiesc aproape de Sarmizegetusa.

  SONDAJ AOA: Alege-ți favoriții!

  De curând, organizatorii festivalului de la aeroportul arădean au venit în întâmpinarea publicului cu două oferte speciale.

  Mai întâi campania „Blind tickets”, adică abonamente la preț redus, înainte să se anunțe programul, ofertă valabilă până la data de 15 ianuarie 2019 în limita a 1500 abonamente (detalii AICI), iar în urmă cu câteva zile, pe pagina de Facebook a evenimentului s-a deschis un sondaj (accesează-l AICI) prin care se supun votului cele mai îndrăgite trupe sau cei mai îndrăgiți artiști / DJ dintre cele propuse și cei propuși până acum tot de către public, prin comentarii.

  Poți alege cinci artiști, trupe sau DJ și poți chiar să propui alte nume, care nu sunt trecute în „oferta” AOA!

  Printre numele propuse de către organizatori se numără Faithless, Parov Stelar, Skrillex, Alan Walker, Diplo, Asaf Avidan, Fedde Le Grand, Damian Lazarus, Danny Avila, Gareth Emery, Headhunterz, Gorgon City, Noisecontrollers, Cosmic Gate, Sasha, Paul van Dyk, Years & Years, Woodkid, Craig David, Alternosfera, CTC, La Familia, Paraziții, The Motans, Carla’s Dreams, Taraf de Caliu sau Blazzaj, dar și artiști care au fost invitați la prima ediție, din 2018, ATB, Mahmut Orhan și Vanotek.

  Festivalul va avea loc la Aeroportul Internațional Arad între 28 și 30 iunie 2019.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.