„Blind tickets” la Arad Open Air Festival 2019: abonamente la preț redus, înainte să se anunțe programul

  de [email protected] | 9 decembrie 2018, 2:19 PM | Music | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Festivalul se transformă într-unul estival!

  Faptul că Arad Open Air Festival va continua se știa de la finalul primei ediții, atunci când organizatorul principal, parlamentarul Glad Varga, a urcat pe scenă și, într-un discurs foarte scurt, a anunțat că ne vedem și la anul. S-a divulgat acum, în schimb, că în loc de toamnă, în 2019 vom avea un festival de muzică la mijlocul verii! Organizatorii au anunțat deja data oficială: 28-30 iunie 2019 și, cu toate că nu se știe deocamdată nimic despre artiștii care vor urca pe scene, s-au pus în vânzare încă de pe acum abonamente promoționale.

  Ideea este simplă: cu cât mai mult feedback pozitiv și sprijin financiar se va oferi din partea publicului, cu atât mai sigur va crește festivalul la nivelul așteptărilor.

  „BLIND TICKET este prima etapă de vânzare a abonamentelor la preț redus. Punem în vânzare 1500 abonamente fără a anunța programul festivalului.

  De ce?

  AOA se bazează în principal pe sprijinul financiar al miilor de persoane care cumpără bilete.
  Doar împreună putem aduce pe scenele AOA artiștii preferați!”– se anunță pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

  Oferta este valabilă până la data de 15 ianuarie 2019 și e împărțită în trei categorii, fiecare pentru toate cele trei zile ale festivalului:

  Regular Ticket – 59 lei (Acces în toate zonele festivalului, excepție zona VIP; 1500 abonamente disponibile) 
  Camping Ticket – 89 lei (Acces în toate zonele festivalului, camping, excepție VIP; 500 abonamente disponibile)
  VIP Ticket – 100 lei (Acces în toate zonele festivalului, inclusiv VIP; 300 abonamente disponibile)

  Abonamentele se vând online, pe openairfestival.ro, prin myticket.ro, livetickets.ro și entertix.ro.

  Tot pe pagina web a festivalului se anunță că ultimele bilete (pe parcursul festivalului din 28-29-30 iunie) vor fi vândute la intrare cu 149 lei.

  Cerințe și propuneri pentru festival

  Pe pagina de Facebook a evenimentului a început să curgă deja cu wishlist-uri și propuneri pentru line-up-ul festivalului, numele cerute fiind 30 Seconds to Mars, Martin Garrix, Years & Years, Damian Lazarus, Gorgon City, Deborah De Luca, Pascal Junior, CTC, La Familia, Alternosfera sau Ceca (Svetlana Ražnatović), precum și trupe și DJ care au cântat/mixat la ediția din acest an, cum ar fi Subcarpați, Vanotek și ATB.

  Legat de trupa 30 Seconds To Mars, care va concerta anul viitor și la Electric Castle sau la Sziget Fesztival (însă abia în luna iulie, deci după Arad Open Air Festival), organizatorii AOA au dat deja un semn pozitiv, răspunzând pe Facebook celui care a propus trupa: „Mulțumim de sugestie! Trecem pe listă”.

  Firește, totul va depinde de feedback-ul pozitiv al publicului, biletele vândute din timp (cum ar fi oferta „Blind Tickets”), precum și de numărul și puterea financiară a sponsorilor festivalului. Ca să îi cităm pe organizatori: „Doar împreună putem contribui la crearea celui mai mare festival din Vestul României”!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.