duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Primii în Banat! UTA Bătrâna Doamnă s-au calificat la turneul semifinal al juniorilor B!

  de Lucian Dănilă | 20 mai 2014, 2:10 PM | Sport

  0

  O nouă victorie pentru antrenorul Cristian Păcurar, și încă una pentru Arad în rivalitatea cu Timișoara. Juniorii antrenați de acesta, împreună cu Francisc Tisza, s-au calificat la turneul semifinal al juniorilor republicani B după ce au câștigat la Timișoara, scor 2-1 cu echipa Banatul!

  Arădenii au fost obligați să câștige la Timișoara pentru a-și asigura calificarea, iar meciul se anunța unul foarte dificil pentru că în tur, la Arad, a fost 1-1. Brăniștean a deschis scorul în minutul 10 pentru UTA BD, dar gazdele au egalat în finalul primei părți. Victoria avea să vină cu cinci minute înainte de final, atunci când Petre a marcat cu capul golul izbăvitor.

  „Ne-am dori un cadou, din partea conducerii AJF-ului și clubului nostru, să le oferim ocazia să joace în fața arădenilor. Copiii merită asta”, spune Cristian Păcurar. Trebuie să spunem că această echipă este cea mai monitorizată dintre toate formațiile de copii și juniori din Arad, jucătorii lui Păcurar transferându-se în timp la cluburi ca Manchester City, Wolverhampton, Birmingham, iar alții au fost în stagii chiar și la Chelsea!

  UTA BD: Mara – Zdrențan, Petrache, Irina, Burlacu – Stahl, Jorza, Brăniștean, Aldan – Prună, Popa. Pe parcurs, în efectivul arădean au mai intrat: Petre, Kilin, Lazăr, Iuga, Ghiunghiuș.

  UPDATE

  Semifinalele se dispută în perioada 31 mai-4 iunie. Tragere la sorţi a grupelor semifinale are loc la data de 27 mai, la Casa Fotbalului, tot atunci urmând a fi anunțate și locaţiile celor două turnee. UTA Bătrâna Doamnă poate întâlni echipe ca CSU Craiova (n.r. cu care a evoluat și în grupa de calificare), U Cluj, Viitorul Mihai Georgescu, Dinamo, Viitorul Voluntari, CSŞ Botoşani şi CSŞ Iaşi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.