Primele imagini cu BMW Seria 8 Coupe: un prototip camuflat a fost testat pe un circuit din Italia

  de - | 25 ianuarie 2018, 12:46 PM | Auto

  0

  BMW a publicat imagini de la testele desfășurate cu un prototip pentru Seria 8 Coupe, noul model care va fi lansat în versiune de serie în cursul anului 2018, scrie automarket.ro.

  În primăvara anului trecut, BMW a dezvăluit conceptul Seria 8, despre care a afirmat că anticipează lansarea unui model de serie cu numele Seria 8 Coupe. Ulterior, constructorul german a fost zgârcit în furnizarea de noi informații, însă debutul acestui an marchează realizarea unor teste cu un prototip al noului model pe un circuit oval din Italia.

  BMW a profitat de această oportunitate pentru a publica o serie de imagini atractive cu prototipul camuflat al lui Seria 8 Coupe. Camuflajul puternic împiedică observarea detaliilor de design, însă germanii menționează că prototipul păstrează o bună parte dintre caracteristicile de design ale conceptului.

  Testele s-au concentrat în special pe analizarea accelerației, sistemului de frânare și a direcției pe circuitul italian cu o lungime de 4 kilometri, dar și a modului în care funcționează suspensiile.

  Deloc surprinzător, BMW nu a publicat imagini cu interiorul și nu a furnizat niciun fel de detalii cu privire la sistemul de propulsie, însă a prezentat și un teaser al versiunii de serie, despre care afirmă că va fi lansată în cursul anului 2018.

  Sursa: automarket.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.