Primele fotografii cu tableta Apple iPad Pro 11 (2020), are triple-camera

  de Special Arad | 9 ianuarie 2020, 7:33 AM | IT

  0

  (foto: @OnLeaks)

  Cei care cred că zilele de după Anul Nou nu ne rezervă surprize în domeniul smartphone-urilor sau tabletelor se înșeală. O dovadă clară a acestui lucru este apariția în această perioadă a unor fotografii ale noii tablete iPad Pro 11, gata să fie lansată pe piață de Apple în primăvara viitoare. Probabil că vor fi două tablete și, după cum a anunțat deja Bloomberg în noiembrie, vor fi pline de noutăți.

  Prin intermediului site-ului italian HDBlog, cunoscutul OnLeaks ne oferă posibilitatea de a vedea de aproape, pentru prima dată, versiunea comprimatelor Apple pentru anul 2020. Vor fi două modele, unul de 11 și celălalt 12,9 inch. Leaker-ul sus amintit publică fotografia și dimensiunile versiunii mai mici: 248x 178,6x 5,9mm. Prin urmare, o grosime extrem de redusă, care ajunge la 7,8mm în zona modulul foto din spate.

  Și pentru că am amintit de departamentul foto, tocmai acesta reprezintă una dintre principalele inovații. Sunt trei camere poziționate în stil Apple iPhone 11 Pro și Pro Max. În acest moment, putem observa doar aspectul „estetic”, lipsind complet indicațiile asupra capacităților camerelor foto folosite de Apple pe iPad Pro 11.

  Din punct de vedere tehnic se știe puțin: se poate presupune prezența procesorului A13X, în timp ce din fotografii se pare că iPad Pro 11 are un corp din spate metalic, diferit de cel al fratelui mai mare de 12,9 inch, care este din sticlă. Ming-Chi Kuo un cunoscut analist Apple de la TF International Securities,consideră că cel puțin cea mai mare variantă este echipată cu un ecran cu tehnologie Mini LED, chiar dacă nu există nici o confirmare în acest sens.

  Pregătirea pentru lansare a tabletei Apple iPad Pro 11 cu un ecran Mini LED, mai are și un alt scop. Samsung își intensifică jocul în domeniul tabletelor, iar Samsung Galaxy Tab S6 are un ecran Super AMOLED cu o rezoluție mult mai bună decât iPad Pro,pe lângă alte specificații excelente. Așa că, dacă Apple dorește să rămână competitiv în acest domeniu, va trebui să crească calitatea ecranului.

  Apple a redesenat destul de recent, la sfârșitul anului 2018, designul lui iPad Pro și nu așteptăm modificări imense la modelele din 2020. De fapt, conform șușotelilor de pe la colțuri,designul la Apple iPad Pro (2020) rămâne în mare măsură același. Posibil marginile mai subțiri, un USB Type-C pentru încărcare și date, plus capacitatea de a atașa magnetic creionul (a doua generație) în lateral și de a-l încărca fără fir.

  Opțiunile de stocare sunt probabil similare cu modelele actuale – 64 GB, 256 GB, 512 GB și 1 TB – iar capacitatea bateriei va fi probabil îmbunătățită ușor, dar undeva în jurul valorii de 10 ore de funcționare. Nu ar fi surprinzător să vedem înlocuirea modelului cu stocare de 64 GB cu un model de 128 GB, ca model de bază. MicroSD nu va fi la bord, deoarece Apple nu îl oferă în nici un dispozitiv.

  Ne așteptăm să vedem noul Apple iPad Pro 11 înainte de sfârșitul lunii martie 2020.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.