Primele fotografii cu designul modelului Apple iPhone 13 Pro

  de - | 7 iunie 2021, 7:22 PM | IT

  0

  Am văzut deja câteva imagini cu posibilul design al telefonului iPhone 13 Pro, dar acum a apărut ceea ce se pare a fi „versiunea finală”. Acest lucru înseamnă că acesta ar trebui să fie exact designul telefonului Apple iPhone 12 Pro și al seriei iPhone 12, când vor apărea în septembrie.

  Cel puțin acest lucru spune LeaksApplePro, citat de site-ul britanic TechRadar. LeaksApplePro este sursa de unde au venit câteva fotografii neoficiale, aparent finale, ale smartphone-ului Apple iPhone 13 Pro. Sursa a adăugat că unele lucruri ar putea fi schimbate în timpul producției în serie, da nu credem că acest lucru se mai poate întâmpla în această fază. Designul va fi relative la fel pe toate cele trei modele, Apple iPhone 13, iPhone 13 Pro și Apple iPhone 13 Pro Max. Sigur cu diferențele de rigoare la diagonala ecranului și numărul camerelor foto spate.

  În orice caz, designul prezentat aici arată similar cu ceea ce am văzut în scurgerile anterioare, deși, pare un modul mai mare pentru camerele foto și o crestătură mai mica pentru camera frontală. LeaksApplePro susține că bretonul a fost puternic redus, după cum se zvonea, și cadrul din oțel inoxidabil va fi mai puțin predispus la preluarea amprentelor digitale decât pe modelul iPhone 12 Pro.

  De asemenea, vedem că umflătura modulului camerelor spate devine din ce în ce mai mare, dar mai plată iar camerele și senzori de la spate sunt mai mulți. În orice caz, Apple trebuie să fie foarte atent și la design și la specificații. Modelul Apple iPhone 12 Pro este excelent și se vinde foarte bine, dar în materie de camere foto nu este la nivelul rivalului său Samsung Galaxy S21+.

  Deși deocamdată nu putem confirma că acesta este designul final al modelului Apple iPhone 12 Pro, credem că este foarte aproape de realitate. Chiar dacă avem unele rețineri, foarte probabil ca aceste fotografii să fie în mare măsură reale, sugerând că nu se vor schimba vizual multe la seria iPhone 13 față de iPhone 12.

  O ultimă precizare. Nu se știe dacă numele seriei va fi în final Apple iPhone 13. Poate Apple trece direct la iPhone 14. Americanii sunt superstițioși și au o reținere față de numărul 13. Probabil vom afla cu siguranță în septembrie, deoarece atunci sunt programate pentru lansare noile telefoane Apple.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.