duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăvara vine cu țârâita în zona de vest, dar vine! Vom avea 14 grade la Arad, la mijlocul săptămânii

  de Special Arad | 26 februarie 2019, 9:14 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Prognoza meteo pe 7 zile indică o creștere semnificativă a gradelor din termometre. De asemenea, vremea pe regiuni de săptămâna viitoare anunță o atmosferă mai caldă decât normalul perioadei la care ne aflăm.

  Potrivit ANM, în zona CRIŞANA vremea se va încălzi până în data de 1 martie, de la o medie a temperaturilor maxime de 5 grade în prima zi, până la 11…12 grade și de la o medie a temperaturilor minime de -7…-6 grade la început, până la 2 grade. În următoarele două zile, atât media temperaturilor maxime cât și a temperaturilor minime va scădea cu 3…4 grade. În zilele care vor urma, valorile termice vor fi în general în creștere, iar media maximelor va fi între 12 și 15 grade, iar a minimelor între 0 și 4 grade.

  Probabilitatea mai mare de precipitații, în general slabe și trecătoare, va fi în 1-2 martie, precum și după data de 5 martie.

  În BANAT, până în data de 1 martie media temperaturilor maxime va fi în creștere, de la 5 grade în prima zi, până la 13 grade. În data de 2 martie media maximelor termice va scădea cu aproximativ 4 grade, apoi se va încălzi din nou, astfel că în 5 martie aceasta va atinge 16 grade și va fi mult mai ridicată decât în mod normal la această dată. Ulterior, până la sfârșitul intervalului de prognoză, nu vor mai fi variații termice semnificative. Media temperaturilor minime va urma o evoluție relativ asemănătoare. Cel mai frig va fi în primele dimineți, când media minimelor termice se va situa în jurul valorii de -5 grade, iar cel mai cald în ultimele, când media lor va fi de 4 grade. Din data de 1 martie, trecător vor fi posibile precipitații în general slabe cantitativ, aproape în fiecare zi.

  vremea weather com

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.