sâmbãtã, 30 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Primarul Sebișului știe pe dinafară drumul la DNA. Însă, plânge din alte cauze…

  de Special Arad | 28 aprilie 2014, 4:13 PM | Culise | Recomandările editorilor

  3

  Asta nu puteam s-o publicăm dacă n-o aflam de la surse aflate în imediata apropiere a lui Gheorghe Feieș, primarul Sebișului. Cică omul e sictirit tare – și s-a plâns la mai multe chefuri – pe procurorii DNA care l-au chemat de „ț” ori fără rost la sediul instituției din Timișoara, făcându-l să urce niște etaje de-i produc o gâfâială mai ceva ca „omulețului” ce deține Guiness Book of Records – la urcat scările Empire State Building.

  Așadar, Feieș se laudă că procurorii nu au nimic concret împotriva sa, că l-au lăsat în pace de fiecare dată când l-au chemat, că merge cu plăcere la DNA chiar dacă îi bate inima mai tare din cauza efortului -nu a stresului!-, că nu e nicio problemă că echipa de fotbal este sponsorizată cu câteva sute de mii de euro, că nu e imoral când oferă contracte unuia de-i fin de-al lui Falcă, că este aproape o onoare să facă proiecte de arhitectură, în numele Consiliului Local Sebiș, cu firma soției lui Falcă… și câte și mai câte…

  No, dacă așa spune omul, trebuie să-l credem, că (doar) n-o să fim noi Gică Contra tot timpul. Însă, îi dăm un sfat primarului: dacă tot ține la imaginea sa, să iasă și să facă publice spețele pentru care se „dă” pe scările DNA. Să aflăm astfel și noi ce naiba au ăia cu edilul de tot îl pun pe drumuri. Sau, nu cumva vor să aterizeze direct pe Aeroportul Sebiș Arena Parcul Fotovoltaic Bulevardul „Gheorghe Feieș”, alias Victoria Socialismului… Aflate unde? Pentru necunoscători, bineînțeles, în Sebiș.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.