Primarul „disciplinar”, în centrul unei înregistrări audio. Țipete de copil, înjurături și accese de furie

  de - | 17 septembrie 2020, 9:34 PM | Naţional

  1

  O înregistrare video cu primarul PNL al oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, în care acesta şi-a pus fiica dezbrăcată să stea în genunchi şi să promită că nu mai este obraznică, a ajuns în spaţiul public şi a provocat un val de critici la adresa edilului. Între timp, joi, a apărut şi o înregistrare audio cu acesta, în care-şi terorizează familia. Înregistrarea nouă începe cu plânsul unui copil, evident disperat, în timp ce primarul liberal se răsteşte. „Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control. În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, posibil un frate mai mare, încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”.

  Traumatizată, copila întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”. Câteva momente mai târziu, printre alte sticle sparte, bărbatul se dezlănţuie într-un potop de înjurături şi ameninţări greu de redat, se pare la adresa întregii sale familii, inclusiv la adresa mamei copilei, de care a  divorţat. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude printre înjurături în care îl invocă pe Dumnezeu, mormântul mamei şi mama celei vizate. În inregistrare se aud vocile a doi copii, iar în a doua parte a înregistrării intervine o voce de femeie care, cel mai probabil, este mama copiilor şi care pare să fi asistat încă de la început la întreaga scenă.

  Ea intervine doar la un moment dat şi îi spune bărbatului să-şi ducă lucrurile direct la Rapsodia şi că nu are ce căuta în Huniazilor, moment în care se aud tot felul de bufnituri şi trosnituri şi imediat ţipetele copilei îngrozite, urmate de: „Ooff, ce-ţi face tati!!!”.

  Ulterior, se aude vocea bărbatului, printre zgomote puternice de obiecte lovite, care spune: „Tot, pregătit frumos, şi cu mine-ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te … (ininteligibil). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (…) Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”.

  În timpul în care bărbatul se dezlănţuie cu înjurături şi apostrofări cel mai probabil, la adresa soţiei, se aud vocile şoptite ale copiilor şi se desluşeşte cuvântul: „Poliţie”. În finalul înregistrării, bărbatul se adresează unuia dintre copii întrebându-l dacă vine la tuns. Copilul răspunde că nu, iar bărbatul spune: „Ţi-ai făcut codiţe. Bravo”. Iar copilul încheie: „Ca şi-o fetiţă”.

  Înregistrarea audio AICI

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Un PARANOID, ca mulți-mulți alții de prin politica românească, un dement ce este convins că minciunile turnate, așa cum face și falca, sunt adevăruri. Un descreierat care crede că „PROTECȚIA” îl scapă de orice încălcare a legii. Oare câte asemenea scene de groază neânregistrate, au loc în sânul „Familiei Tradiționale”???
   .
   Bă Lașule, molestator de femei și copii, vino și dă în mine, că te RETENCUIESC de nu te mai recunoaște nici mamițica ta, ce a uitat să te educe, … ANIMALULE!!!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.