luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, declarat incompatibil de ANI

  de Special Arad | 15 aprilie 2016, 12:52 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad | Zăbrani

  0

  Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă, precum şi posibila sãvârșire a infracțiunilor de conflict de interese, fals în declaraţii precum şi a celor asimilate infracțiunilor de corupție în cazul a 24 foşti sau actuali aleși locali (10 primari, 5 viceprimari și 9 consilieri locali), dintre care și Marian Toader, primarul comunei Zăbrani din județul Arad.

  Motivul pentru care acesta a fost declarat incompatibil este că în perioada  02 decembrie 2011 – 08 aprilie 2014 a deținut simultan funcțiile de primar și titular al Întreprinderii Individuale Toader Marian „First”,încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

  Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.