Primarul Călin Bibarț – în pericol să-și piardă funcția! Liberalii, subjugați Geaninei Pistru, se pregătesc să voteze executarea propriului primar

  de Alin Olteanu | 5 December 2019, 8:35 PM | Politikos | Recomandările editorilor

  19

  De parcă n-a fost destul exemplul negativ dat de Liviu Dragnea și PSD care și-au „omorât” propriul prim ministru prin moțiune de cenzură, iată că vin liberalii arădeni să ne arate cum se face schema asta la scară mai mică. Diferențele sunt infime, la Arad nu-l avem pe Liviu Dragnea, ci o avem pe Geanina Pistru, în rest toți sunt la fel, masă de manevră neglijabilă, supusă doar dorințelor șefului, în cazul nostru „madama”. Am văzut ce s-a întâmplat cu PSD-ul, urmează să aflăm ce se va întâmpla cu PNL Arad.

  Iată faptele:

  A avut loc o ședință cu tunete și fulgere la PNL Arad, în această după-amiază, în cadrul unei ședințe BPM. Geanina Pistru și-a arătat forța în interiorul organizației municipale, pe care o conduce cu mâna de fier și, fără ca Gheorghe Falcă să se implice prea mult (unii spun că ar fi șantajat, dar noi nu credem până nu ni se demonstrează), a încercat să-i dea lovitura de grație primarului Călin Bibarț. Pistru este supărată pentru că nu-i ies cărțile așa cum își dorește, adică Sergiu Bîlcea, iubitul ei și vicepreședinte al CJ Arad, nu poate crește în sondaje din cauza faptului că actualul primar interimar, Călin Bibarț, strânge procent după procent, iar sondajele îl fac „praf”. Aceasta a supus atenției liberalilor, care-o urmează ca pe o Cleopatră, ideea unui vot cu privire la Călin Bibarț. Mai precis, doamna Pistru l-ar fi amenințat pe actualul primar interimar că, în cazul în care nu va ieși public să declare că îl susține pe Sergiu Bîlcea pentru a candida la Primăria Aradului, în consecință că el nu va candida, atunci își va pierde scaunul.

  De fapt, Geanina Pistru chiar a dorit să supună la vot această chestiune, adică să-l execute pe Bibarț chiar de astăzi, însă – sursele noastre susțin asta – n-a fost lăsată de Gheorghe Falcă. Probabil că acesta, la europarlamentar ne referim, căci președinte pare a fi tot mai puțin din cauză că alții sunt cu puterea în Arad (așa cum se poate constata și din acest articol), și-a dat seama că pentru a-l schimba pe Călin Bibarț este nevoie de două treimi din Consiliul Local Municipal Arad (nu știm de ce dar o să aflăm!) și că trebuie să negocieze înainte de a face pasul. Totuși, Falcă ar fi spus că schimbarea lui Bibarț trebuie făcută până cel târziu în 16 decembrie, ulterior acestei zile schimbarea nu ar mai fi posibilă conform noului cod administrativ, fiindcă se intră în termenul de mai puțin de șase luni până la alegerile locale.

  Geanina Pistru vrea să-l înlocuiască pe Bibarț cu Bulbuc, actualul viceprimar interimar, astfel că în acel moment primarul Bibarț nu ar mai putea să-și facă imagine în funcție și, în consecință, nu l-ar mai contracandida pe Sergiu Bîlcea, cel puțin în partid.

  Oricum, ceea ce se întâmplă la PNL Arad, parcă ar fi dictat din afara partidului, de la PSD, cei care își suflecă mânecile pentru că nu l-ar mai avea contracandidat pe Bibarț.

  Revenim cu amănunte.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am cautat pe site-ul dvs și nu am găsit nici un punct de vedere exprimat de Sergiu Bîlcea cândva, deși e președinte de partid (municipiu) . Aveți în mod evident ceva cu el, împotriva lui. Mi se pare amuzant sa vad ca va perpeliti de grija PNL dintr-o data. Invocati sondaje de opinie, unde le putem vedea? Sondajele arata de fapt ca Sergiu Bîlcea câștiga alegerile la diferența mare. Iar amenințarea cu PSD… Jalnic

   --30 voturi
   +1
   -1
    • Cum poti sa spui atatea minciuni in cateva cuvinte???
     Daca e asa sigur pe sondaje Balcea, de ce nu se demareaza efectuarea altor sondaje asa cum a cerut Iohannis????
     Pentru ca va fi prea evident ca nu trebuie sa candideze Balcea, ci Bibart???
     Daca ramane asa, in cazul in care va si castiga Balcea, ii va da piciorul in fund Dnei Pistru de nu isi va putea reveni…
     Doar nu crede cumva ca de frumoasa si desteapta o „iubeste” Balcea!

     +7 voturi
     +1
     -1
   • Aradenii stiu ca PNL functioneaza in sistem PSD in Arad,de foarte multi ani(vezi suprapopularea inutila cu lenesi de la CJA,CCJA,CMCA)!Aradenii de buna credinta au luat atitudine si au informat Bucurestiul de bâlciul de la Arad,stati calmi!Tocmai de aceea au fost atat de “receptivi” cei de la Bucuresti la propunerile voastre privind constituirea guvernului!A fost de ajuns sa le fie aduse la cunostinta atitudinea de mari boieri ale PNL-istilor aradeni ca sa ajunga in coada listelor cu propuneri in Guvernul Romaniei(de aici reiese calitatea membrilor).Sunt curios cat de mandru e Orban sa dea afara hoarda de angajati”pe sprânceana”al guvernului PSD-ist,cand la Arad păstorii orasului fac acelasi lucru;cât de mandru e Orban ca la Arad se face un lucru de doua ori in aceeasi guvernare pnl-ista(vezi parcul din Gai)etc…

    +5 voturi
    +1
    -1
  2. Doamne cata prostie în politica din tara asta. Doamne da cei mai prosti sunt cei ce ii încurajează pe acești asa ziși politicieni de tinichea.
   Vad ca mai nou ca să fi politician în primul rand calitatea cea mai de seama e sa fi prost dea binelea ca altfel nu ai cum sa candidezi.
   Ne scaparam de un prost intelectual, și aveam impresia ca ne vom reveni și noi da de unde iau rămas la balauru restu de 6 capete aci în Arad.
   Treziți-vă Arădeni nu mai faceți pe placul acestor politicieni de doi bani PNL PSD etc hai sa ne găsim un om sa facă ceva cu adevărat pt orașu asta.

   +17 voturi
   +1
   -1
  3. Cu asa jocuri murdare si cu oameni promovati pe amantlacuri si nu pe competenta, Aradul va pierde si mai mult teren in raport cu Oradea sau Timisoara. PNL ar trebui sa i-a pulsul strazii si sa vada pe cine isi doresc aradenii sa voteze de primar la urmatoarele alegeri. altfel PNL va pierde primaria in favoarea PSD-ului si n-au decat sa le multumesca lui Ghita si Geaninei… (apropo, aradenii s-au cam saturat de cei doi…)

   +15 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.