sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primarul Aradului, implicat într-un accident de circulație în care, normal!… n-a fost el de vină

  de Special Arad | 18 decembrie 2014, 6:37 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  ȘTIRI ARAD: Joi, 18 decembrie, la ora 15:35, pe Calea Aurel Vlaicu a avut loc un mic „accident” de trafic în care au fost avariate trei autovehicule, unul dintre acestea fiind condus de primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

  La originea incidentului a fost manevra unui șofer care s-a soldat cu tamponarea autovehiculului condus regulamentar de primar – cel puțin așa arată comunicatul Primăriei – și acroșarea unui taximetru, care a fost împins în afara carosabilului.

  Nici o persoană nu a fost rănită în incident, „pentru soluționare fiind aplicată procedura de constatare amiabilă”, ceea ce înseamnă că nu s-a întocmit un proces verbal de către Poliţie. Ca de obicei, Falcă rezolvă de unul singur problema, ca un conducător model ce este (se simte ironia, da?) și asta chiar și în condiția în care nu a avut nicio vină în incidentul respectiv… (conform comunicatului de presă!) 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.