Primăria va acorda titluri și distincții cu ocazia Zilelor Aradului. Cine sunt cei nominalizați

  de Raluca Medeleanu | 26 July 2018, 11:35 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  5

  Așa cum ne-a obișnuit în fiecare an, Primăria Arad intenționează și la această ediție a Zilelor orașului să ofere distincții unor oameni care prin activitatea lor au adus un plus de valoare Aradului. De asemenea, cu același prilej, se va acorda și distincția „Diploma de aur” cuplurilor care au reușit frumoasa performanță de a împlini 50 de ani de căsătorie neîntreruptă (și care locuiesc în municipiu).

  În ceea ce-i privește pe cei care urmează a fi răsplătiți cu titluri de onoare, Primăria propune următoarele persoane:

  Andrei Kozma, pentru titlul „Pro Urbe”. Domnul Kozma este propus pentru a primi acest titlu pentru întrega sa activitate și profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei sale medicale.

  Hajnalka Siska-Szabó, pentru titlul de excelență în domeniul artelor vizuale

  Francisc Tisza, pentru dăruirea și implicarea cu care sprijină sportul arădean de performanță

  Monica Fufezan, pentru performanțele manageriale de excepție și pentru contribuția remarcabilă la promovarea Aradului în țară și străinătate.

  Selecția a fost realizată la inițiativa consilierilor locali Ionel Bulbuc, Mariana Cismașiu, Laura Andreș, Gheorghe Furău, Antoanela Naaji, Adina-Liana Dumitrean și Anca Stoenescu.

  Cei interesaţi pot depune în scris recomandări, sugestii şi opinii privind aceste nominalizări, până pe data de 7 august, la registratura Primăriei Arad.

  Zilele Aradului vor fi celebrate anul acesta în perioada 17  – 26 august.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Bognar și cu Ando – arbitrii Aradului! Propunătorii – niște imenși NIMENI în orice domeniu i-ai evalua (chiar și politic – factorul decisiv al ascensiunii lor). Români n-avem? Știu, sunt un cripto-comunisto-naționalisto-șovino-etc., dar nu mai pot cu atâta incompetență și cu atâta promaghiarism la Arad! Iată propunerile mele (doar ca înlocuitori ai celor nominalizați, nu intru mai mult în dezbaterea problemei): Eli Lăslean (modă, management, promovarea imaginii Aradului prin fashion); Bujor Buda (post mortem-Pro Urbe); Dan Moraru (sport). La Arte Vizuale n-avem alți pictori-sculptori-desenatori decât Hajnalka Siska-Szabo (voi i-ați scris greșit numele, sau ați copiat comunicatul nepricepuților de la CMCA – oricum nu-i o scuză) e o artistă în formare, departe de certitudine și notorietate. I-ați văzut tablourile? Pensule șterse de vopsea! Mai bun e Marișca dentistul.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.