Primăria trage de timp! Vrea modificarea termenului limită pentru finalizarea lucrărilor la Unitatea Militară din Gai

  de Raluca Medeleanu | 23 martie 2017, 11:22 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  1

  Dat fiind faptul că în protocolul de colaborare încheiat între Ministerul Apărării Naţionale şi Municipiul Arad în 26.05.2015 se stipula că municipalitatea își ia obligația de a termina lucrările de reabilitare și, implicit, va asigura mutarea armatei din Cetatea Aradului în Unitatea militară din Gai în 3 ani de la semnarea documentului, iată că reprezentanții Primăriei au ajuns la concluzia că va fi extrem de dificil să respecte termenul limită pentru efectuarea lucrărilor respective.

  Astfel, pe ordinea de zi pentru ședința Consiliului Municipal Local Arad, planificată pe data de 28 martie, s-a inserat la punctul 14 un proiect de hotărâre ce vizează introducerea unui act adițional în protocolul de colaborare cu MApN, prin care să se modifice condiția de finalizare a lucrărilor de la unitatea din Gai de la 3 la 5 ani.

  Obiectul actului adiţional

  Art.1. – Obiectul actului adiţional îl constituie modificarea art. 4 alin. (2) lit. a) din Protocolul de colaborare încheiat între Ministerului Apărării Naţionale şi Municipiul Arad, înregistrat cu nr. A 5977/14.05.2015 respectiv cu nr. 33429/26.05.2015, care va avea următorul conţinut:

  „Municipiul Arad are următoarele obligaţii:

  a. să întocmească documentaţiile tehnico-economice, fazele Documentaţie de Avizare a Lucrărilor de Investiţie (D.A.L.I.) şi Studiul de Fezabilitate (S.F.), conform cerinţelor primite de la Ministerul Apărării Naţionale, să le pună la dispoziţia ministerului pentru a fi avizate de către structurile abilitate şi să execute cu fonduri proprii de la bugetul local lucrările de investiţii la imobil 718 Arad Gai, într-un termen de maximum 5 ani de la data intrării în vigoare a Protocolului de Colaborare încheiat între Ministerul Apărării Naţionale şi Municipiul Arad, înregistrat cu nr. A 5977/14.05.2015 respectiv cu nr. 33429/26.05.2015, respectiv până la data de 25.05.2020;”

  Citește și Enola Day: Armata se va retrage din Cetate în Gai în Mai… După Judecata de Apoi!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Când sa încheiat primul Protocol cu Armata Română?

   Este o ambiție personală a lui falcă să-i „Țepuie” pe militari. Minciuni, minciuni și iar minciuni. Paranoicul nu se dezminte. A turnat la Minciuni în subiectul Cetatea, că nu știu cine naiba mai crede un cuvânt din ce spune acest mincinos notoriu.

   În schimb are tupeu și nerușinare să spună că Armata tergiversează transferul la noua locație.

   „Act adițional”??? Și luna Mai??? … a nu anul ăsta! Am înțeles.
   Dar pe cosemnatarul Protocolului, ia întrebat dacă sunt de acord cu întroducerea unui act adițional?

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.