Primăria scoate UTA de pe Francisc Neumann!

  de Lucian Dănilă | 8 May 2014, 4:18 PM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  S-a ajuns în cele din urmă și la asta… Primăria scoate clubul FC UTA SA de pe stadionul Francisc Neumann. „De mâine nu mai avem voie să ne antrenăm la stadion pentru că FC UTA SA a acumulat datorii de 1,7 miliarde de lei vechi către Primărie”, spun jucătorii, care astăzi au făcut un ultim antrenament la această bază.

  Totuși, echipa mai poate să își desfășoare meciurile din campionat pe acest stadion, dar fără a folosi nocturna sau tabela de marcaj. Asta până când Marțian sau Catanzariti vor plăti cele 1,7 miliarde. „Nu au de unde să plătească. Despre ce vorbim? Ei nu au bani să ne dea nouă salariile pe o lună, atunci de unde să plătească datoriile pe care le-au făcut la stadion?”, spun jucătorii.

  FC UTA SA este obligată să plătească chirie la stadion, din informațiile noastre aproximativ 1.500 de lei pentru fiecare meci disputat, tocmai pentru că este societate pe acțiuni, iar Consiliul Local nu este acționar majoritar în această societate. Datoriile s-au acumulat în timp, ele nu sunt doar din acest sezon ci din sezonul 2011-2012, perioadă în care Adrian Marțian încă nu avea nicio legătură cu clubul.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.