Primăria organizează dezbatere publică pe tema bugetului și a excedentului bugetar

  de Special Arad | 5 aprilie 2019, 10:59 AM | Administraţie

  1

  Comunicat. Primăria Municipiului Arad anunţă organizarea unei dezbateri publice, miercuri, 10.04.2019 de la orele 1500, în sala ”Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ, având ca temă următoarele Proiecte de Hotărâri:

  1. Proiect de hotărâre privind repartizarea excedentului bugetar al municipiului Arad – iniţiativa primarului
  2. Proiect de hotărâre privind adoptarea Bugetului General de Venituri si Cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2019 – iniţiativa primarului

  Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la aceste proiecte.

  Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad.

  Proiectele de Hotărâre pot fi studiate la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative-Proiecte de Hotărâri).

  Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

  Citește și Bugetul Aradului, (în sfârșit) făcut public. Câți bani sunt puși la bătaie pentru 2019

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.