vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Oraşului Pecica demarează campania de colectare a crengilor în oraş şi în satele aparţinătoare

  de Special Arad | 12 martie 2020, 8:33 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat.  La fel ca în fiecare an, administrația locală vine în sprijinul cetățenilor care au toaletat arborii şi pomii din gospodărie sau de pe stradă şi nu au ce face cu crengile.

  Acţiunea începe luni, 16 martie şi durează patru săptămâni, până vineri, 10 aprilie.

  Muncitorii ajung în fiecare zi de luni în zona 100 şi pe strada 2, marţi în zona 200 şi pe strada 1, miercuri în zona 300 şi zona 500, joi în zona 400 şi pe strada 3, iar vineri în satele aparţinătoare Turnu şi Sederhat.

  Primăria Orașului Pecica reaminteşte pecicanilor şi locuitorilor satelor aparţinătoare că se vor colecta doar crengile și îi roagă să le scoată pe stradă numai în dimineaţa zilei în care muncitorii vin să le colecteze.

  În toate celelalte zile este interzisă depozitarea oricăror materiale pe domeniul public, în conformitate cu Hotărârea Consiliului Local Pecica nr. 61 din 2013, cei care nu o respectă fiind pasibili de amendă!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.