duminicã, 21 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria invită părinții și copiii să-l vadă pe Moș Nicolae, la festivitatea de aprindere a iluminatului festiv din centrul Aradului

  de Special Arad | 4 decembrie 2023, 9:48 AM | Știri Arad

  1

  Comunicat. Aprinderea luminițelor în bradul de Crăciun din centrul Aradului și a iluminatului festiv de sărbători din oraș va avea loc marți, 5  decembrie 2023. Copiii se vor putea întâlni și cu Moș Nicolae.

  Evenimentul va începe la ora 18:00, când pe platoul din fața Palatului Administrativ va avea loc un program artistic pregătit de trupele care activează în diferite cercuri de la Palatul Copiilor.

  Cei care vor fi prezenți în centrul Aradului vor putea să-l întâlnească și să se fotografieze cu Moș Nicolae.

  Bradul de Crăciun de la Arad a fost achiziționat în anul 2022 și este format dintr-un cadru metalic decorat cu „ramură brad 3D” pe o suprafață de 171 de metri pătrați.

  Bradul are aproximativ 16 mii de LED-uri „alb rece/verde cu flash”, 150 de ornamente „tip fundiță” și aproximativ 900 de „ornamente tip glob”.

  În aceeași seară, va fi pus în circulație tramvaiul lui Moș Crăciun.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.