duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria le-a dat cu flit! Se închide stadionul la meciul cu Bihor?

  de Lucian Dănilă | 16 mai 2014, 3:53 PM | Sport

  0

  Marțian se vede nevoit să scoată 2.500 de lei din buzunar dacă vrea ca UTA, juniorii clubului plus câțiva seniori, să dispute mâine dimineață meciul cu FC Bihor. Cu o datorie de peste 170.000 de lei, clubul FC UTA a primit interdicție de la Primărie pentru a se mai antrena pe stadion sau pe o altă bază sportivă din patrimoniul acesteia.

  A fost doar începutul. Deși se credea că echipa va fi lăsată să joace cele două meciuri pe care le mai are de disputat pe arena Francisc Neumann, iată că directorii din Primărie nu mai vor să permită acest lucru! Micșa a apelat chiar la Gheorghe Falcă, dar primarul l-a redirecționat spre directorii care i-au dat flit… Marțian i-a transmis că nu are bani, ceea ce nu e nicio noutate, iar din alte surse nu se știe nimic. Cel mai probabil se va ajunge să plătească părinții juniorilor! Ar fi de-a dreptul rușinos…

  Astfel, până mâine la ora 10 fie găsesc cei 2.500 de lei – pentru a plăti cele trei ore de închiriere a stadionului, fie nu sunt lăsați să joace pe stadionul Francisc Neumann.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.