Primăria începe inventarierea gropilor apărute în timpul iernii pe străzile Aradului

  de Special Arad | 28 ianuarie 2019, 12:22 PM | Administraţie | Recomandările editorilor

  2

  imagine cu scop ilustrativ

  Comunicat. Primaria Municipiului Arad a început inventarierea gropilor apărute în timpul iernii pe străzile şi bulevardele pe care le administrează.

  Pentru ca procesul de inventariere să se desfăşoare rapid, invităm cetăţenii municipiului să ia parte la acţiunea de identificare a acestora. Eventualele sesizări vor putea fi făcute prin intermediul aplicaţiei My Arad, disponibilă pe website-ul Primăriei (www.primariaarad.ro).

  Repararea gropilor depistate în carosabil va începe imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.