Primăria dă startul înscrierilor la concursul Aradul Curat

  de Special Arad | 12 May 2016, 9:44 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad anunţă că în perioada 01.06-01.07.2016 se va desfăşura concursul ARADUL CURAT. Concursul se adresează asociaţiilor de proprietari de pe raza municipiului şi are ca scop îmbunătăţirea aspectului urbanistic şi a condiţiilor de habitat. Regulamentul concursului, aflat în acest an la cea de-a șasea ediție, a fost  aprobat astăzi de Consiliul Local Municipal.

  Asociațiile de proprietari se pot înscrie în perioada 16-31.05.2016. Vizitele în teren pentru evaluare sunt propuse să se desfășoare în cursul lunii iulie iar cu ocazia Zilelor Aradului se va organiza festivitatea unde vor fi premiate cele mai bine îngrijite imobile tip condominiu, în cadrul unui eveniment devenit tradiție.

  Cererile de înscriere la concurs se depun la Serviciul Relaţii cu Publicul (Registratura Primăriei), camera nr. 5 din Palatul Cenad, program luni-joi între orele 8-18, vineri între orele 8-16, unde se pot completa şi cereri tip. Pentru informaţii suplimentare privind desfășurarea consursului, asociațiile locative se pot adresa  Serviciului Informare Cetățeni din cadrul Primăriei, telefon 0257-281850, interior 305.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.