Primăria caută în continuare recenzori pentru Recensământul Populației

  de Special Arad | 20 June 2022, 4:10 PM | Administraţie

  1

  „Dacă ai 18 ani împliniți, timp liber și vrei să câștigi niște bani, atunci te așteptăm să te alături echipei de recenzori care participă la efectuarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din România, etapa interviurilor față în față! Trebuie doar să te înscrii și să demonstrezi că nu ai cazier judiciar. Odată selectat vei urma un instructaj, în cadrul căruia ți se va spune pas cu pas ce ai de făcut”, anunță Primăria municipiului Arad.

  Dacă ești interesat, vino la camera 37 din Palatul Administrativ, cu următoarele documente:
  1. Copie act de studii, cel puțin studii liceale absolvite, chiar și fără bacalaureat.
  2. Copie act de identitate.
  3. Copie certificat de căsătorie sau alt tip de document, numai dacă numele de pe actul de studii nu coincide cu cel din actul de identitate.
  4. Cazier judiciar.

  Recensământul Populației și Locuințelor 2021 continuă cu etapa a 3-a care presupune că recenzorii vor merge din casă în casă și vor introduce chestionarele, cu datele primite de la respondenți, pe tabletele primite special de la Institutul Național de Statistică, cel care organizează și coordonează întreaga acțiune.

  Potrivit legii, recenzorii sunt plătiți cu câte 7 lei pentru fiecare persoană chestionată și cu 3,5 lei pentru recenzarea locuinței.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.