vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria blamează Compania de Apă pentru problemele din zona Micălaca – pasaj Voinicilor (Comunicat)

  de Special Arad | 25 august 2015, 4:44 PM | Administraţie

  0

  În această dimineață, reprezentanții Companiei de Apă, care gestionează sistemul de canalizare pluvială și menajeră din municipiu, au fost invitați la Primărie urmare a disfuncționalităților care s-au înregistrat la sistemului de canalizare din zona Micălaca – pasaj Voinicilor.

  Concluziile discuțiilor au fost prezentate de Primarul Aradului, care a subliniat că responsabilitatea pentru buna funcționare a sistemului de canalizare din oraș revine Companiei de Apă, începând încă din faza de proiectare și avizare a investițiilor, la funcționare și întreținere, se arată în comunicatul de presă trimis de către Primăria Arad.

  Am solicitat ca în termen de o săptămână să ne prezinte soluțiile tehnice pentru remedierea situației iar apoi în termen de două luni să realizeze lucrările la nivel de infrastructură. Deja au început în zonă intervenția pentru decolmatarea conductelor, operațiuni care trebuiau făcute în primăvară. Analiza modului în care este gestionată situația sistemului de canalizare, a modului în care se desfășoară lucrările la rețelele de apă și canalizare în municipiu de către Compania de Apă confirmă necesitatea ca municipalitatea să fie acționar în această regie, pentru că în municipiu este cea mai mare rețea și cel mai mare număr de beneficiari, iar arădenii trebuie să fie parte din decizii”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.