vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad roagă insistent cetățenii să se recenzeze. Mai sunt doar câteva zile disponibile

  de Special Arad | 19 iulie 2022, 6:29 PM | Știri Arad

  0

  „Vă rugăm să deschideți ușa recenzorului și să vă asigurați că ați răspuns la toate întrebările interviului! Vă rugăm să aveți o atitudine civilizată față de recenzor! Acesta se bucură de protecţia legii, fiind considerat că îndeplinește o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat.

  Dacă lipsiți mai mult de acasă sau nu doriți să fiți recenzat la domiciliu, aveți posibilitatea de a vă prezenta la oricare din centrele fixe din Municipiul Arad.

  Și persoanele care locuiesc fără forme legale trebuie să fie recenzate, fără ca această acțiune să determine amendarea sau evidențierea lor în vederea sancționării.

  Administratorii condominiilor sunt obligați să acorde sprijin recenzorilor!”, este mesajul transmis astăzi de Primăria municipiului Arad.

  Municipalitatea amintește că orarul centrelor fixe de recenzare este zilnic, de la 08:00 la 20:00, inclusiv sâmbăta și duminica, iar dacă se face o solicitare telefonică, orarul poate fi prelungit chiar și după ora 20:00. Mai mult, au fost deschise încă două centre, unul la Biserica Ortodoxă Pogorârea Sfântului Duh Sega I și unul la Biserica Ortodoxă a Martirilor (intrarea laterală dinspre Magazinul Chinezesc – UTA).

  Mai jos redăm adresa tuturor centrelor fixe de recenzare din municipiu:

  centre recenzare arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.