duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad: Parcare gratuită pentru scutere, mopede și motociclete

  de Special Arad | 5 mai 2021, 2:05 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Municipiului Arad a decis să amenajeze mai multe locuri de parcare special destinate mopedelor, scuterelor sau motocicletelor. Municipalitatea a luat această decizie după ce a remarcat faptul că tot mai mulți arădeni folosesc aceste mijloace de transport neconvenționale pentru a se deplasa prin oraș. Totodată a constatat faptul că parcarea lor este de cele mai multe ori anevoioasă, în prezent, în municipiu, neexistând parcări speciale pentru astfel de vehicule. Prin urmare, pe de o parte pentru a rezolva această problemă, iar pe de altă parte pentru a încuraja tot mai mulți arădeni să apeleze la aceste mijloace de deplasare în locul mașinilor personale, municipalitatea a decis amenajarea a peste 100 de locuri de parcare, amplasate în diverse locații. Primele marcaje au fost realizate chiar în centrul orașului, în apropierea instituțiilor publice.

  „Pentru că avem mulți arădeni pasionați de scutere, mopede și motociclete, și pentru că trebuie să le oferim și acestora facilități, am început amenajarea de locuri de parcare special destinate lor! Cele peste 100 de locuri de parcare vor fi gratuite, pentru a încuraja cât mai mult folosirea mijloacelor de transport alternative în locul mașinilor!Totul pentru un oraș civilizat!”, a declarat primarul Călin Bibarț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.