joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Primăria Arad, despre ediția a treia a concursului „Îndrăgostit de Arad”

  de Special Arad | 14 februarie 2023, 7:42 PM | Știri Arad

  0

  Primăria Arad transmite că și în acest an organizează cu ocazia Valentine’s Day concursul „Îndrăgostit de Arad”, ajuns la ediția a III-a:

  Este luna iubirii, astfel că toți cei care doresc să-și declare, într-un mod sau altul dragostea față de partener, indiferent de vârstă, sunt invitați să facă acest lucru chiar la kilometrul 0 al Aradului, într-un cadru special amenajat cu ocazia Zilei Sfântului Valentin și a Dragobetelui.

  În acest decor special, îndrăgostiții sunt îndemnați să-și facă fotografii ce le vor permite înscrierea la concursul „Îndrăgostit de Arad“, desfășurat în perioada 14 – 26 februarie 2023. Vor fi declarate câștigătoare pozele încărcate în secțiunea comentarii a evenimentului creat pe pagina de facebook a Primăriei Arad, care adună cele mai multe aprecieri (like-uri). Tot aici poate fi consultat întregul regulament al concursului.

  Câștigătorii concursului „Îndrăgostit de Arad“ vor fi anunțați în data de 27.02.2021, ora 12:00.

  Cu ajutorul sponsorilor, organizatorii au pregătit pentru cei care se înscriu la concurs premii constând în vouchere de cumpărături, cine romantice, bilete la concertele Filarmonicii Arad, dar și abonamente la Arad Open Air Festival 2023.

  „Vă aşteptăm pe platoul din fața Primăriei pentru a ne bucura de un decor vesel, plin de culoare, în ton cu sărbătorile iubirii. Ca și în anii trecuți, de Valentine’s Day și de Dragobete, se vor oficia căsătorii de o zi, însă facem precizarea că ulterior nu oficiem divorțuri. Lăsând gluma la o parte este important să ne mărturisim sentimentele față de persoana iubită, în fiecare zi, nu doar cu astfel de ocazii”, a precizat primarul Călin Bibarț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.